За нас

За нас

Кои сме ние...

Основана в гр. Търговище, през пролетта на  2003 година, фирма ЕТ „Лес Комерс – Иван Иванов“ се утвърждава като най-голямата в областта в сферата на дърводобива. Работи цял екип, чийто членове са с богат опит. Добива 40 000 тона годишно.  През началото на 2016 година започна проект за пелетна инсталация „Wolf Pellet“, като през есента на същата година вече проекта беше осъществен изцяло .  Фабриката е разположена на 1100 квадратни метра в промишлената зона на гр.Търговище, от които 650 кв.м. са закрити производствени и складови помещение. Производствения капацитет е от 10 000 тона годишно първокачествена продукция от дървесни пелети. ЕТ „Лес Комерс- Иван Иванов“ разполага с над 40 човека специализиран персонал за производството и транспортирането на суровини до фабриката. По-голямата част от продукцията се пакетира и разпространява в търговската мрежа на Италия, Гърция и България.

 

Мисия и Визия

Нашата визия

Да създаваме с отговорност нашите продукти. Постигаме това благодарение на дългогодишния си опит и добре подбран екип от квалифицирани специалисти.

Нашата мисия

Нашата мисия е тази, която ни води напред, а именно да създаваме био гориво с качества отговарящи на всички световни стандарти.

Нашите ценности

От деня на създаването си до днес ние сме водени от нашите ценности.

Нашите сертификати.

Компания с традиции.

Свържете се с нас.

Нашите партньори.